KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Finały Mistrzostw Powiatu Tomaszowskiego w piłce ręcznej

4 listopada drużyna dziewcząt z II LO uczestniczyła w Finałach Mistrzostw Powiatu Tomaszowskiego w piłce ręcznej.

W pierwszym meczu nasza drużyna zmierzyła się z ekipą z ZSP1. Mecz zakończył się naszą wygraną 13:2. Tym zwycięstwem dziewczęta z II LO zapewniły sobie udział w meczu o pierwsze miejsce. W drugim półfinale spotkały się I LO i ZSP 6. Do finału dostał się zespół ZSP 6.

W meczu finałowym nasze dziewczęta pomimo bardzo dobrej gry uległy rywalkom 4:2. Do wygranej zabrakło nam trochę szczęścia, a przede wszystkim skuteczności. Tym samym nasz zespół zajął w tych rozgrywkach drugie miejsce.

Nasze dziewczęta w całym turnieju występowały w składzie: bramkarka Aleksandra Strzelecka, kapitan zespołu Amelia Pełka, Dominika Hajkowska, Agnieszka Stanicka, Aleksandra Milewicz, Daria Grałek, Kinga Żal, Zuzanna Wieczorek, Olimpia Adamowicz, Aleksandra Krajewska, Aleksandra Robak, Katarzyna Wereszka, Aleksandra Kwaśniewska i Weronika Bąk. Trenerem naszych dziewcząt w turnieju był mgr Krzysztof Ćwiek.

Najlepszą i najskuteczniejszą zawodniczką w naszym zespole była kapitan Amelka Pełka. Serdeczne gratulacje dla dziewcząt i trenera.