KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Plan lekcji klasy III e (m-ch)

Wychowawczyni: mgr Marzena Żegota-Doryń

Poniedziałek

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45matematyka43
8:55–9:40matematyka43
9:50–10:35chemia33
10:50–11:35fizyka35
11:45–12:30język polski23
12:50–13:35język angielski21 / 25 / 29

Wtorek

GodzinaPrzedmiotPracownia
7:05–7:50wychowanie fizycznebasen
8:00–8:45wychowanie fizycznebasen
8:55–9:40język niemiecki / język rosyjski20 / 24 / 25
9:50–10:35matematyka43
10:50–11:35język niemiecki / język rosyjski20 / 24 / 38
11:45–12:30uzupełnienie historia i społeczeństwo28
12:50–13:35wychowanie fizycznesala gimnastyczna
13:55–14:40wychowanie fizycznebasen
14:45–15:30wychowanie fizycznebasen

Środa

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45chemia33
8:55–9:40język angielski25 / 28 / 37
9:50–10:35matematyka43
10:50–11:35matematyka43
11:45–12:30fizyka35
12:50–13:35fizyka35
13:55–14:40przysposobienie do życia w rodzinie36

Czwartek

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45język polski23
8:55–9:40język polski23
9:50–10:35fizyka35
10:50–11:35język angielski24 / 25 / 37
11:45–12:30język polski23
12:50–13:35religia5
13:55–14:40religia5

Piątek

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:55–9:40chemia33
9:50–10:35chemia33
10:50–11:35język niemiecki / język rosyjski20 / 24 / 35
11:45–12:30uzupełnienie historia i społeczeństwo28
12:50–13:35zajęcia wychowawcze33
13:55–14:40wychowanie fizycznebasen