KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Plan lekcji klasy II d (men)

Wychowawczyni: mgr Renata Radzikowska

Poniedziałek

GodzinaPrzedmiotPracownia
9:50–10:35język polski38
10:50–11:35język niemiecki / język rosyjski20 / 24 / 25
11:45–12:30matematyka43
12:50–13:35język polski38
13:55–14:40matematyka43
14:45–15:30wychowanie fizycznebasen

Wtorek

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45matematyka43
8:55–9:40uzupełnienie historia i społeczeństwo28
9:50–10:35język angielski21 / 23 / 25 / 29 / 37
10:50–11:35język angielski21 / 23 / 29 / 35 / 37
11:45–12:30język niemiecki / język rosyjski20 / 24 / 38
12:50–13:35geografia40
13:55–14:40wychowanie fizycznesala gimnastyczna / basen
14:45–15:30wychowanie fizycznesala gimnastyczna / basen

Środa

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45matematyka43
8:55–9:40religia5
9:50–10:35religia5
10:50–11:35język angielski21 / 24 / 25 / 29 / 37
11:45–12:30język polski38
12:50–13:35geografia40

Czwartek

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45język angielski21 / 25 / 28 / 29 / 37
8:55–9:40uzupełnienie ekonomia w praktyce4
9:50–10:35uzupełnienie historia i społeczeństwo28
10:50–11:35język polski38
11:45–12:30matematyka43
12:50–13:35matematyka43
13:55–14:40geografia40

Piątek

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45geografia40
8:55–9:40język polski38
9:50–10:35matematyka43
10:50–11:35matematyka43
11:45–12:30język angielski21 / 24 / 29 / 37 / 40
12:50–13:35geografia40
13:55–14:40zajęcia wychowawcze21
14:45–15:30przysposobienie do życia w rodzinie36