KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Plan lekcji klasy I i (med)

Wychowawczyni: mgr Danuta Chojnacka

Poniedziałek

GodzinaPrzedmiotPracownia
9:50–10:35język niemiecki20 / 24
10:50–11:35edukacja dla bezpieczeństwa36
11:45–12:30język angielski25 / 29 / 37
12:50–13:35fizyka4
13:55–14:40geografia40
14:45–15:30język niemiecki20 / 24
15:35–16:20wychowanie fizycznebasen

Wtorek

GodzinaPrzedmiotPracownia
11:45–12:30informatyka32
12:50–13:35historia26
13:55–14:40matematyka44
14:45–15:30język rosyjski25
15:35–16:20język rosyjski25

Środa

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45matematyka44
8:55–9:40język polski2
9:50–10:35zajęcia wychowawcze1
10:50–11:35muzyka4
11:45–12:30język polski2
12:50–13:35wiedza o społeczeństwie26
13:55–14:40język angielski21 / 29 / 37
14:45–15:30wychowanie fizycznesala gimnastyczna
15:35–16:20wychowanie fizycznebasen

Czwartek

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45wychowanie fizycznebasen
8:55–9:40historia26
9:50–10:35język polski2
10:50–11:35język polski2
11:45–12:30biologia1
12:50–13:35chemia20
13:55–14:40język angielski25 / 29 / 37
14:45–15:30wychowanie fizycznesala gimnastyczna
15:35–16:20informatyka32

Piątek

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45język angielski25 / 29 / 37
8:55–9:40religia5
9:50–10:35religia5
10:50–11:35biologia1
11:45–12:30biologia1
12:50–13:35matematyka44
13:55–14:40chemia2
14:45–15:30wychowanie fizycznesala gimnastyczna