KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Plan lekcji klasy I f (hum)

Wychowawczyni: mgr Agnieszka Adamiec

Poniedziałek

GodzinaPrzedmiotPracownia
9:50–10:35język angielski21 / 25 / 29 / 37
10:50–11:35muzyka1
11:45–12:30edukacja dla bezpieczeństwa40
12:50–13:35język polski2
13:55–14:40matematyka4
14:45–15:30wiedza o społeczeństwie28
15:35–16:20wychowanie fizycznebasen

Wtorek

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45informatyka32
8:55–9:40biologia1
9:50–10:35język polski2
10:50–11:35historia28
11:45–12:30geografia40
12:50–13:35język angielski21 / 25 / 37 / 38
13:55–14:40język angielski21 / 25 / 37 / 38
14:45–15:30język rosyjski25
15:35–16:20język rosyjski25

Środa

GodzinaPrzedmiotPracownia
10:50–11:35historia28
11:45–12:30fizyka20
12:50–13:35język polski2
13:55–14:40język polski2
14:45–15:30język niemiecki20 / 24
15:35–16:20wychowanie fizycznesala gimnastyczna / basen

Czwartek

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:00–8:45wychowanie fizycznebasen
8:55–9:40chemia5
9:50–10:35język angielski21 / 24 / 25 / 37
10:50–11:35religia21
11:45–12:30matematyka4
12:50–13:35matematyka4
13:55–14:40zajęcia wychowawcze2
14:45–15:30język niemiecki20 / 24
15:35–16:20wychowanie fizycznesala gimnastyczna

Piątek

GodzinaPrzedmiotPracownia
8:55–9:40wychowanie fizycznesala gimnastyczna
9:50–10:35historia28
10:50–11:35religia5
11:45–12:30język polski2
12:50–13:35historia28